NOU GRUP DE “CAMINANT, FEM ESCOLA"


Per 4t any consecutiu continuem amb el projecte “Caminant, Fem Escola”, un treball que ens permetrà la revisió de les nostres successives etapes vitals. I aquest setembre obrim  NOU GRUP.

Aquest treball té un component vivencial i relacional, ara més necessari que mai en aquests temps que estem vivint.

Des d'una perspectiva i una profunda consciència del què representa o és un humà sa (a partir de la revisió de les diferents etapes: concepció, gestació, criança, infància, adolescència...) el treball grupal "Caminant fem escola" té la funció d'acollir, visibilitzar i comprendre.

Perquè és quan hi ha una veritable acceptació i consciència del ser, que nosaltres també ens podem acceptar. Només des de la comprensió individual, des del respecte i la dignificació de tota vida humana podem arribar a la salut i a la pau col·lectiva.

El fet que l'altre es mostri en l'espai grupal permet l'efecte mirall de reconeixement de les nostres pròpies vivències, grates o que han quedat en forma de ferida, que determinen la nostra manera d'estar i relacionar-nos amb el món.

Despertarem l'empatia, la joia de viure, de ser i d'estar i una vertadera comunió, connectant amb el que és veritablement essencial: Una vida digne, fent i creant una DOLÇA EVOLUCIÓ.

A QUI VA DIRIGIT?

Aquests tallers són per a totes aquelles persones que tenim cura dels altres i volem créixer personalment, volem una nova manera de cuidar el més essencial: LA VIDA, volem passar d'una etapa a l'altre amb joia, acompanyant, tenint cura i consciència del que és essencial.

Més informació a:  http://martaboschicodina.blogspot.com/p/iografia-humanaconscient-la.html

QUAN? Divendres 16:30-19:30h (1 sessió/mes) de setembre a juliol.

ON? Centre Santpedor - Carrer Santa Maria, 8 baixos. 08251 Santpedor

HORARI: de les 16'30h a les 19'30h.

TALLER-PRESENTACIÓ: El dissabte 25 de Setembre.

La  sessió serà explicativa i vivencial i tindrà un cost de 35€. Començarem per les nostres arrels, mirant, sentint i observant com ens arrelem a la vida. D’on venim? Com sentim les nostres arrels?  Proposo un treball als peus que ens ajudarà a descarregar pesos i a caminar més lleugers.

 

Més informació i inscripcions a 696 70 89 98 (Marta).


*En aquest espai es segueixen les recomanacions de higiene i seguretat de CatSalut*

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'amor. Carta d'Albert Einstein a la seva filla.

Tota criatura mereix AMOR