Tota criatura mereix AMOR

 "La gran fita de la criança respectuosa és el reconeixement i l'expressió de l'amor incondicional. Cal transmetre verbal i no verbalment que els nostres fills són dignes i mereixen del nostre amor, només pel fet d'existir. Hem de fer-los saber que el nostre afecte no està condicionat al fet de que es portin bé, no està condicionat al fet de que ens facin cas, no està condicionat al fet de que no tinguin ràbia, ni pena, ni por; comprendre que no estem condicionant l'expressió de l'amor a certs mèrits o requisits. Per contra, la idea és que els nens entenguin i interioritzin que els estimem també quan no es porten com esperem, que els estimem quan no ens fan cas, que els estimem quan tenen ràbia, frustració o por.

L'amor incondicional no és deixar que els nens pugin a sobre el piano, molta gent es confon, pensant que jo estimo incondicionalment quan deixo que els nens facin el que vulguin, res més lluny de la realitat. Quan estimo incondicionalment a un fill, les seves accions segueixen tenint conseqüències, però cap acció d'un nen tindrà com a conseqüència que el seu pare o la seva mare el faci sentir no volgut, indigne d'amor.
L'afecte segur tendeix a emergir en relacions familiars respectuoses i les relacions familiars respectuoses requereixen del combustible de l'amor incondicional "
Autor desconegut
La imagen puede contener: texto que dice "MA RI ΝΑ 2019"
360
Personas alcanzadas
58
Interacciones
25
1 comentario
3 veces compartida
Me gusta
Comentar
Compartir

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'amor. Carta d'Albert Einstein a la seva filla.

NOU GRUP DE “CAMINANT, FEM ESCOLA"