Som llum! Som amor.

DEIXA D'ENVIAR LLUM A MÓN

La veritable positivitat no sorgeix de la repetició de paraules positives o d'enviar llum a la humanitat quan el nostre interior està ple de foscor ...

Sorgeix de fer conscients les nostres ombres, treballant les pors i enfrontar els dimonis personals.

Intentar enviar llum al món quan el nostre interior està ple d'ombres i foscor, és com tractar d'il·luminar l'univers amb un llumí.

El món no necessita el nostre ajut ni la llum. El que el món necessita és que siguem honests amb el que tenim dintre i primer ens guarim a nosaltres mateixos.

Ajudar els altres i enviar llum al món és una estratègia de l'ego per evitar les seves pròpies pors i foscors. És el fals jo, el que necessita ajudar els altres per omplir el seu buit interior i sostenir la seva falsa identitat de Salvador, Guru, Elegit, Bona persona ...

Mai podràs ajudar a ningú si primer no t'ajudes a tu mateix. Les paraules positives, els namasté, els bons desitjos, la llum i les teves oracions són només una disfressa mística per aparentar ser compassiu i encaixar en el món espiritual.

És paradoxal, però quan descobreixes que ets amor deixes de sentir la imperiosa necessitat d'ajudar els altres; saps que cada persona és responsable de la seva pròpia sanació i respectes el procés que cada ésser ha vingut a experimentar a la Terra.

Deixa espai a l'altre per ser, per equivocar-se i per aprendre. Perquè és des d'aquest espai on sorgeix la sanació i la veritable ajuda que pots donar.

Deixem d'enviar llum al món i d'ajudar els altres i comencem
 a ajudar-nos primer a nosaltres mateixos.

No necessites enviar llum al món ni a ningú perquè L'ALTRE ÉS LLUM, perquè TU ETS LLUM, perquè TOT ÉS LLUM, no imposem la llum a ningú, deixem que cadascú descobreixi i rebi la llum que ja és.

-Autor: Jai

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'amor. Carta d'Albert Einstein a la seva filla.

Tota criatura mereix AMOR

NOU GRUP DE “CAMINANT, FEM ESCOLA"