El COR a les MANS

"Àvia, com s'afronta el dolor?"
"Amb les mans, estimant. Si ho fas amb la ment; en lloc d'alleugerir el dolor, aquest s'endureix encara més".
"Amb les mans àvia?"
"Sí. Les nostres mans són les antenes de la nostra ànima. Si les mous teixint, cuinant, pintant, jugant o enfonsant-les en la terra, envies senyals de cura a la teva part més profunda. I la teva ànima s'il·lumina perquè li estàs posant atenció. Aleshores els senyals del dolor ja no seran necessaris".
"Les mans són realment tan importants?"
"Sí, filla meva. Pensa en els bebès: comencen a conèixer el món gràcies al toc de les seves petites mans. Si mires les mans dels vells, t'expliquen més sobre la seva vida; que qualsevol altra part del cos. Tot el que es fa a mà es diu que està fet amb el cor. Perquè és realment així: les mans i el cor estan connectats. Els massatgistes ho saben bé: quan toquen el cos d'una altra persona amb les seves mans creen una connexió profunda. És precisament a partir d'aquesta connexió que arriba la curació. Pensem en els amants: quan es toquen amb les mans, fan l'amor d'una manera més sublim".
"Les meves mans; àvia ... Que faig?!"
"Mou-les, amor meu, comença a crear amb elles i tot dins teu es mourà. El dolor no passarà. I en canvi el que facis amb elles es convertirà en l'obra mestra més bella. I ja no doldrà més. Perquè hauràs estat capaç de transformar la seva essència".

D'Elena Bernabè (autora).
Compartit i traduït per Takiruna

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'amor. Carta d'Albert Einstein a la seva filla.

Tota criatura mereix AMOR

NOU GRUP DE “CAMINANT, FEM ESCOLA"