Hola gent bonica,



Aquest curs hi ha un munt de propostes i totes van encaminades a viure en reflexió, consciència i creixement.

Tinc el goig i el plaer de proposar-vos nous treballs que faran gent preciosa.

1) Aquí teniu les propostes per aquest nou curs:

Acompanyament a la gestació:

- FEM VIDA, cuidant la vida des del principi. Us ofereixo un pack de 6 sessions que us enfortiran en el desafiament que implica la maternitat-paternitat. Rebem-los de la millor manera!

http://martaboschicodina.blogspot.com/p/gestacio.html

http://martaboschicodina.blogspot.com/p/doula.html

Grups de criança:

- FEM ESCOLA, acompanyament a la criança de les filles i fills, desenvolupant l'escolta activa per a una criança amorosa. Ho farem en grups reduïts. Aquest mes de setembre engeguem els dijous a la tarda, informa't de quin grup s'adapta millor al vostre moment i necessitats actuals.

-ESPAI DE JOC, adreçat a bebès de 4-5 mesos fins als 18. Observarem i acompanyarem a un infant capaç de moure's i explorar el seu cos i l'entorn a través de la seva activitat lliure i autònoma. Impartit per Marta Martínez (mare i mestra d'educació infantil, un encant de dona)

- FEM MARES, grup de dones mares, carregant piles per poder criar amb plenitud.

- FEM PARES, recuperem les sessions amb grups de pares, perquè vosaltres també heu de poder trobar un espai on compartir, afluixar-vos i créixer.

http://martaboschicodina.blogspot.com/p/crianca.html

2) Com a treballs individuals us segueixo oferint els serveis següents:

- PUERICULTORA-DOULA. Treballant pel vincle

Sessions per acompanyar i enfortir la criança. Ho fem ara? Potser cada vegada la pilota es fa més gran, cuidem-nos, revisem-nos per deixar-los el millor. La base d'un adult sa, és una bona criança.

- BIOGRAFIA VITAL HUMANA

Una eina que ens condueix a la consciència, reflexió i creixement perquè la paraula VIDA es visqui amb tot el sentit. Si tu vols, serà un plaer acompanyar-te.
http://martaboschicodina.blogspot.com/p/biografia-humana.html

- HARMONITZACIÓ CORPORAL:

Us ofereixo un espai on retrobar-se amb el cos. Regala't un temps per descansar, cuidar-te i recuperar l'energia vital que tant es necessita, amb un treball corporal suau i profund que et connecti amb l'interior del teu ser, disminuint les tensions i càrregues.

http://martaboschicodina.blogspot.com/p/harmonitzacio-corporal.html

I seguim amb el grup de creixement:

- CAMINANT, FEM ESCOLA.

És un projecte de creixement i formació per a persones amb desig d'aprendre consciència de les etapes vitals de la seva vida. Està sent una meravella!!! Ja anem pel 3r curs!!!!

Ara teniu l'oportunitat d'emprendre aquest viatge, ben aviat passo dates.

grup.http://martaboschicodina.blogspot.com/2018/01/hem-comencat-caminar-un-plaer.html

-MOVIMENT FLUID: És un sistema de treball corporal que cerca recuperar i restablir la salut física, mental i emocional a través del moviment. Treball impartit per Eva Romo (Fisioterapeuta, especialitzada en columna i promotora Flowmotion, entre d'altres. És un encant de persona)

-TALLERS DE COMUNICACIÓ NO VIOLENTA: Per aprendre a comunicar-se des del cor. Impartit per Carol Izquierdo (una dona molt potent!)

I a més a més juntament amb la Marta Martínez estem preparant tallers relacionats amb la criança que aviat compartirem.

Aquest és tot el treball que podem fer junts a Manresa, Berga o Vic. Si voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi:

martafemescola@gmail.com // 696708998

Una forta abraçada.

Marta

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'amor. Carta d'Albert Einstein a la seva filla.

Tota criatura mereix AMOR

NOU GRUP DE “CAMINANT, FEM ESCOLA"