Bones Festes!



L’amor és un estat

L'amor no és una relació. L'amor és un estat; no té res a veure amb ningú més. Un no s'enamora, un és amor. Per descomptat, si ets amor estàs enamorat, però aquest és el resultat, la conseqüència, però no l'origen. L'origen és que ets amor.
Qui pot ser amor? Evidentment, si no ets conscient de qui ets, no podràs ser amor. Seràs por. La por és exactament el contrari de l'amor. Recorda que l'odi no és el contrari de l'amor, com la gent pensa. L'odi és amor a l'inrevés, no és el contrari de l'amor. El contrari de l'amor realment és la por. Amb l'amor t'expandeixes, amb la por t'encongeixes. Amb la por et tanques, amb l'amor t'obres. Amb la por dubtes, amb l'amor confies. Amb la por et quedes en solitud. Amb l'amor desapareixes; s'esvaeix la qüestió de la solitud. Si no existeixes, com et pots sentir sol? Llavors, aquests arbres, els ocells, els núvols, el sol i els estels estan dins  teu. L'amor és quan coneixes el teu cel intern.

Els nens no tenen por; els nens neixen sense por. La societat pot ajudar-los i recolzar-los perquè romanguin sense por, si els ajuda a pujar als arbres i a les muntanyes, i a nedar al mar i els rius —si la societat pot ajudar-los amb tots els seus mitjans a ser aventurers, aventurers del desconegut, i si la societat pot provocar una cerca en comptes de donar-los creences mortes llavors, els nens es tornaran grans amants, amants de la vida. Aquesta és la veritable religió. No hi ha major religió que l'amor.

Medita, balla, canta i aprofundeix més en tu mateix. Escolta als ocells més atentament. Mira les flors amb sorpresa, amb admiració. No et tornis erudit, no etiquetis les coses. Això és l'erudició, el meravellós art d'etiquetar-ho tot, catalogar-ho tot. Coneix gent, barreja't amb la gent, amb tota la gent que puguis, perquè cada persona expressa una faceta de Déu diferent. Aprèn de les persones. No tinguis por, l'existència no és el teu enemic. L'existència et cuida, l'existència està disposada a recolzar-te de totes les formes possibles. Confia i començaràs a sentir un considerable augment d'energia. Aquesta energia és amor. Aquesta energia vol beneir a tota l'existència, perquè quan estàs en aquesta energia et sentis beneït. I quan un se sent beneït, què una altra cosa pot fer sinó beneir a tota l'existència?

L'amor és un profund desig de beneir a tota l'existència.

Osho


ET DESTJO QUE BENEÏXIS A TOTA L’EXISTÈNCIA!  Bon Nadal i beneit 2015

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'amor. Carta d'Albert Einstein a la seva filla.

NOU GRUP DE “CAMINANT, FEM ESCOLA"

Tota criatura mereix AMOR