CAMINANT FEM ESCOLA, una dolça revolució


Obrir-nos a la vida, creure i viure en l'amor.
Tota criatura ve al món nua, entregada i confiada, amb l'expectativa natural de ser cuidat.
Quan no ens sentim estimats ni protegits, a casa, l'escola en la societat. Quan el tracte rebut està carregat de dolor, menyspreu, quan hi ha manca de cura, en l'infant es va gestant una càrrega d'odi i dolor que quan arribi a l'etapa adolescent amb tota l'energia vital que la joventut porta, que retornarà aquest jove a la societat?
És evident que davant un món tan convuls ens cal una mirada profunda a la vida.
El més important que la societat pot fer és donar suport a tota mare, pare, mestre, PERSONA, a qüestionar-se honestament.
Fa temps que estic elaborant aquest nou treball que us proposo: CAMINANT FEM ESCOLA, fruit del recorregut fet durant 17anys en l'acompanyament de famílies en la criança i de l'exercici terapèutic en BIOGRAFIA VITAL HUMANA.
CAMINANT FEM ESCOLA és una dolça revolució per mirar-nos i escoltar-nos des del cor, sense prejudicis, creant confiança per poder compartir la nostra història i transcendir-la. Per arribar a una escolta profunda de l'altre amb presència, deixant-nos sentir i ser tocats per la vivència de relació que sempre ens porta a una major comprensió de nosaltres mateixos. Escoltar sense judici per esdevenir un bàlsam per l'ànima. La teva, la dels altres, la de tots.
Per connectar amb el que és veritablement essencial.
És el que t'ofereixo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada