Harmonització CorporalUs ofereixo un espai on retrobar-se amb el cos. Regala’t un temps per descansar, cuidar-te i recuperar l’energia vital que tant es necessita , amb un treball corporal suau i profund que et connecti amb l’interior del teu ser, disminuint les tensions i càrregues .

En què consisteix:
És un treball de correcció postural basat en les postures d’estirament global de na Francoise Meziers i dels sistemes d’inversió corporal desenvolupats per diversos terapeutes.

A través de la respiració, el massatge i l’ acompanyament del terapeuta ajudem a disminuir tensions i càrregues acumulades, recol-locant la postura i reequilibrant el to muscular, retrobant la respiració que t’asserena i l’estirament de la columna que et centra i et descansa.

A qui cal fer-ho? 
A totes aquelles persones amb problemes crònics cervicolumbars (dolors d’esquena), ciàtica, discs herniats o degenerats, espasmes musculars, lordosi i escoliosi (desviació columna), deformitat en els genolls o peus.

Especialment eficaç en els nens i adolescents com també en els 5 o 6 primers mesos de l’embaràs, i per a totes aquelles persones que vulguin aconseguir un millorament global del seu estat psicofísic.

Com ho farem: 

LES SESSIONS PEUS
Començarem pels peus, aquesta part tan oblidada, entaforats dintre les sabates, els peus, són la causa de multitud d’afeccions tant en ells mateixos com a la resta del cos.

EL TREBALL POSTURAL
Després seguim amb postures d’estirament global contemplant el cos com un tot, acompanyant l’estirament amb la respiració. El terapeuta procurarà equilibrar la postura evitant les compensacions i intervenint amb massatges per harmonitzar-la.

EL GRAVITADOR
Finalment anirem al gravitador (aparell que ens ajuda a mantenir còmodament el cos invertit) per gaudir de la gravetat “0.” S’allarga , es mobilitza la columna i es millora la circulació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada