Gestació


FEM VIDA

Acompanyament a la gestació i part

Què fem? 
Per mitjà de propostes corporals senzilles, conscients i eficaces (massatges, estiraments globals, consciència corporal, respiració i altres tècniques) i d’una bona informació a l’entorn de la gestació, part i criança, ajudem a la mare a despertar les seves capacitats per a gestar, parir i criar al seu nadó. Orientem al pare perquè pugui ocupar el lloc que li correspon, donant suport a la mare i vinculant-se amb el nadó des del principi afavorint així que aquest pugui créixer amb una base emocional sòlida que el faci sentir acompanyat tota la vida.

Parlem de:
*La gestació trimestre a trimestre: Canvis en el cos i acompanyament i comprensió de les emocions que van succeint.
*El vincle amb el bebè intrauterí: Les seves capacitats sensorials, el seu desenvolupament i com vincular-nos-hi .
*La funció paterna: La importància del pare en el procés de gestació part i criança, el seu lloc i la seva funció.
*L’alimentació: Un bon moment per aprendre a menjar bé.
*El massatge en l’embaràs: Creant vincles.
*Ens apropem a la criança: L’arribada a casa amb el nadó. El plor. El son. Les seves necessitats i les seves capacitats.
*Els germans: com fer-los partícips i gestionar els sentiments que comporta l’arribada del nou membre a la família.
*De dona gestant a mare; El puerperi , canvis psicocorporals d’aquesta etapa.
*Consells pràctics; Què dur a l’hospital, què es fa necessari tenir i què és totalment prescindible, cures bàsiques del nadó i de la mare durant el puerperi.

Us informo de totes les opcions que teniu a l’abast i us acompanyo en la que us sigui més adient o que ja hàgiu triat prèviament (part a casa, hospitalari, amb anestèsia o sense…).

Us ofereixo recursos psicocorporals per tal d’entendre el procés profund que succeeix durant el treball de part i el moment del naixement per a poder-t’hi lliurar d’una manera flexible i amorosa, des d’una bona informació perquè us pogueu desenvolupar de manera harmònica en qualsevol situació en què s’esdevingui el part. 

Us donaré resposta a tots els dubtes que us amoïnin… 
Sabré conèixer si vaig de part? 
Què he de fer si trenco aigües? 
Quan és el moment adient de marxar a l’hospital? 
I si no recordo com es respiren les contraccions? 
I moltes més… 
És important que no quedi cap pregunta que t’angoixi per fer. Com més informació, menys por; com menys por, menys tensió; com menys tensió, més a prop estàs de poder gaudir del part! Tenim especial cura en embarassos de risc, també de mares que per diferents circumstàncies visquin l’embaràs amb molta angoixa i por, ofereixo sessions individuals.

Com ho farem?
Dividim la sessió setmanal en 2 estones :
*la primera:
COMPARTIM vivències. Exposem dubtes i preocupacions de tot el que ens va succeint.
Donem INFORMACIÓ del que aquesta etapa comporta: vincle amb el bebè, canvis en el cos, esdevenir mare-pare, lactància, procés del part, què passa en el post part, l'arribada a casa amb el nadó...
Ajudem a DESPERTAR les capacitats dels nous pares per a viure i rebre la nounat.
*la segona:
Fem PROPOSTES CORPORALS: consciència corporal, respiració, diferents massatges que ens ajudaran a tenir una bona disposició i sentir-nos plaents durant l'etapa gestacional i amb confiança i seguretat pel part que ens toqui viure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada